Életre szóló repülési élményre vágyik vagy ilyet szeretne ajándékozni?
Keressen minket bátran, örömmel állunk rendelkezésére!


A dél-dunántúli Tolna megye székhelyéhez, Szekszárdhoz közeli őcsényi repülőtéren működő Őcsényi Repülőklub – arra alkalmas időjárás esetén – tavasztól őszig, hétvégi napokon sok szeretettel várja a sétarepülés iránt érdeklődő kedves vendégeit egy kellemes kis örömrepülésre!

Születésnapra, esküvőre, karácsonyra, évfordulóra, családi ünnepekre vagy egyéb alkalmakkor lepje meg szeretteit, barátait, munkatársait, ügyfeleit ajándék sétarepüléssel!

A sétarepülésre a repülőklub tulajdonában lévő, az alábi fotón látható, amerikai gyártmányú, 4 üléses, Cessna 172 típusú, könnyű sportrepülőgéppel kínálkozik lehetőség.A sétarepülés ára: 1500 Ft/perc (az utasok számától függetlenül)
Az egyszerre szállítható utasok maximális száma: 3 fő

(A feltüntetett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak. Frissítve: 2015.08.28.)

Az utasrepülés időtartamát és útvonalát mindenkor a megrendelő egyéni igényei szerint alakítjuk. A minimális repülési idő 5 perc (ennyi kell a nyugodt, biztonságos fel- és leszállás végrehajtásához), a maximális idő kb. 3,5 óra.

Általánosságában elmondható, hogy 10-15 perc már elég arra, hogy ízelítőt adjon a repülés szépségeiből. Ennyi idő alatt a környék nevezetességei (Szekszárd és borvidéke vagy a Szálkai tó, illetve a Gemenci erdő és a Duna) is megtekinthetők a levegőből. Természetesen ennél hosszabb idejű repülések esetén is örömmel állunk rendelkezésre. Magyarország teljes területén bárhová, akár a Balatonhoz vagy az ország egyéb nevezetes pontjaihoz, illetve légitaxi szolgáltatásunk keretein belül más repülőterekre is örömmel elrepítjük. Légifotózást is vállalunk.

Érdeklődés esetén kérjük, bátran vegye fel a kapcsolatot az alábbi személyekkel, akik (magyar és angol nyelven) örömmel válaszol a repüléssel kapcsolatos bármely kérdésére:

1. pilóta: Mattburger Zsolt
Telefonszám: +36 30 661 8116
E-mail cím: info@oromrepules.hu


2. pilóta: Böröcz Attila
Telefonszám: +36 30 552 6759


Az alábbi kisfilmek rövid ízelítőt kínálnak a Szekszárd és a Gemenci erdő környékén végrehajtott sétarepülések szépségeiről:

Az őcsényi repülőtér (ICAO-kódja: LHOY) megközelítéséhez az alábbi interaktív, átméretezhető Google térkép nyújthat segítséget: