Életre szóló repülési élményre vágyik vagy ilyet szeretne ajándékozni?
Keressen minket bátran, örömmel állunk rendelkezésére!


A dél-dunántúli Tolna megye székhelyéhez, Szekszárdhoz közeli őcsényi repülőtéren működő Őcsényi Repülőklub – arra alkalmas időjárás esetén – tavasztól őszig, a hét minden napján sok szeretettel várja a sétarepülés iránt érdeklődő kedves vendégeit egy kellemes kis örömrepülésre! És, ha tetszett a repülés, akár pilótaképzésre is!

Születésnapra, esküvőre, karácsonyra, évfordulóra, családi ünnepekre vagy egyéb alkalmakkor lepje meg szeretteit, barátait, munkatársait, ügyfeleit ajándék sétarepüléssel!

A sétarepülésre a repülőklub tulajdonában lévő, az alábi fotón látható, amerikai gyártmányú, 4 üléses, Cessna 172 típusú, könnyű sportrepülőgéppel kínálkozik lehetőség.A sétarepülés ára: 1500 Ft/perc (az utasok számától függetlenül)
Az egyszerre szállítható utasok maximális száma: 3 fő

(A feltüntetett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak. Frissítve: 2015.08.28.)

Általánosságában elmondható, hogy 10-15 perc már elég arra, hogy ízelítőt adjon a repülés szépségeiből. Ennyi idő alatt a környék nevezetességei (Szekszárd és borvidéke vagy a Szálkai tó, illetve a Gemenci erdő és a Duna) is megtekinthetők a levegőből. Természetesen ennél hosszabb idejű repülések esetén is örömmel állunk rendelkezésre. Magyarország teljes területén bárhová, akár a Balatonhoz vagy az ország egyéb nevezetes pontjaihoz, illetve légitaxi szolgáltatásunk keretein belül más repülőterekre is örömmel elrepítjük. Légifotózást is vállalunk.

Érdeklődés esetén kérjük, bátran hívjon minket az alábbi telefonszámokon örömmel válaszolunk a repüléssel kapcsolatos bármely kérdésére:

1. telefonszám:
2. telefonszám:
E-mail cím:


Igény esetén, külön megállapodás szerint, a repülésekről rövid, zenés élményvideót is tudunk készíteni, ami nagyszerű emlékként, és remek ajándékként szolgál. Ízelítőül néhány ilyen videó:A repülőtér megközelíthetősége: